Webbinarium   |   Inspelad livesändning

Pensionswebbinarium – Trender inom Tjänstepension 2022Pensionswebbinarium – Tillsammans med FörsäkringsGirot & SPP


Välkommen till vårt pensionswebbinarium där du som arbetsgivare får värdefulla tips kring tjänstepensionen.

Vi har bjudit in Shoka Åhrman som är pensionsexpert på SPP. I sin roll hjälper hon arbetsgivare att ta kontrollen över de anställdas pensioner och ställa krav på pensionsleverantörer. Hon är aktiv i debatten när det kommer till tjänstepensionen och är väldigt insatt i arbetsgivarens utmaningarna kring bland annat löneväxling. Du kommer att få tips på vad du som arbetsgivare kan göra för att få en och enkel och korrekt pensionshantering av dina anställda och vilka fallgropar du ska undvika för att minimera risker som kan bli kostsamma över tid.
Vi gör en trendspaning inför 2022 och titta närmare på Löneväxling, Pensionspolicyn och det ökade intresset hos individer för sin tjänstepension.

Vi avslutar med resultatet från en rykande färsk undersökning på temat och bjuder in alla åhörare att ställa sina frågor kopplat till löneväxling. Vi ser fram emot en bra diskussion där vi delar för- och nackdelar med att erbjuda löneväxling utifrån best practice. Se inspelningen i efterhand och ladda hem presentationerna från dagen.

Se inspelningen i efterhand när det passar dig!

Trender inom tjänstepension 2022 – Tre tips till dig som arbetsgivare


Trender inom Tjänstepension 2022 –Tillsammans med FörsäkringsGirot & SPP