Webbinarium

– Klarar era pensionslöften framtidens utmaningar?


23 mars, kl.10:00-11.00Missade du livesändningen eller vill du kolla igen? Här har vi gjort en inspelning av webbinariet som du kan se när du vill.


Betalar ni in för mycket eller för lite i pension?

Vi redogör för några av de vanligaste fallgroparna att undvika vid utformningen av pensionslöften.

Pensionswebbinarium tillsammans med FörsäkringsGirot och SPP Konsult

– Klarar era pensionslöften framtidens utmaningar?

Som arbetsgivare kan det vara utmanande att navigera i en föränderlig och komplex omvärld. Ett av de områden som oftast inte är ”core business” är tjänstepensionen. Det ställer särskilda krav på er som arbetsgivare att ha fungerande regelverk och effektiva processer på plats för att era pensionslöften ska klara även framtidens utmaningar.

FörsäkringsGirot tillsammans med SPP Konsult bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium för ett samtal om vanliga utmaningar och fallgropar på området tjänstepension och några tankar kring vad som är viktigt att tänka på för att framtidssäkra era pensionslöften som arbetsgivare.

Talare: Tony Pettersson, VD på SPP Konsult, Anna Svedman, Chef Internationell Affär på SPP Konsult, Ulrika Bragg, VD på FörsäkringsGirot, Sofia Messinger, Försäljningschef på FörsäkringsGirot, Anders Elisson, Key Account Manager på FörsäkringsGirot och Lars-Ove Larsson, Pensionsexpert på FörsäkringsGirot


Film från webbinarietHär kan du hämta presentationen från dagen!