Webbinarium

– Hantera din avtalspension SAF-LO på bästa sätt!


19 November, kl 10:00-11.30Missade du livesändningen eller vill du kolla igen? Här har vi gjort en inspelning av webbinariet som du kan se när du vill.

Pensionswebbinarium tillsammans med FörsäkringsGirot & Fora

Har du koll på hur rapporteringen kring avtalspension SAF-LO går till? Vi har bjudit in Greta Pcalinaite, Affärsansvarig på Fora som går igenom rapporteringen och svarar på era frågor. Vad är vanliga fel arbetsgivaren gör vid rapporteringen av de anställdas tjänstepensioner, hur ska premierna hanteras och vad är viktigt att tänka på inför årsskiftet är exempel på det vi kommer att få svar på under vårt kostnadsfria webbinarium.
Tillsammans med Christina Munk-Hemberg på Volvo Cars får vi en inblick i hur Volvo Cars kommunicerar medarbetarnas totala ersättning. Hur många arbetare respektive tjänstemän rapporterar Volvo Cars och vilka är skillnaderna i själva rapporteringen? På Volvo Cars vill man ge alla anställda samma möjlighet till sina förmåner och är du nyfiken att se på vilket sätt man synliggör detta? Kolla inspelningen i efterhand.
Många arbetsgivare tycker att det är svårt att under året beräkna kostnaderna för SAF/LO-anställdas tjänstepensioner. Vår pensionsexpert Lars-Ove Larsson berättar om en lösning som gör det möjligt att göra en reservering av kostnaderna och få bokföringsunderlag på individnivå.


Film från webbinarietEn presentation som inleds av Per-Erik Gullnäs och avslutas med en genomgång av FörsäkringsGirots tjänster kopplat till SAF-LO av Lars-Ove Larsson.


En presentation av Greta Pcalinaite Affärsansvarig på Fora.


En presentation Av Christina Munk-Hemberg, Pensioner och Förmåner på Volvo CarsVill du veta mer om våra tjänster kopplade till SAF-LO? Klicka här!