Webbinarium | Inspelad livesändning


Följer ni reglerna kring avdragsrätt och löneskatt? Har ni koll på vilka förändringar som skett inom skatt 2023? Vilka är vanliga fallgropar för arbetsgivare och hur kan ni undvika dem?
Och vad händer kring månadsrapportering av arbetare inom SAF-LO inför 2024?
Och senaste nytt om FörsäkringsGirots nya systemstöd och användargränssnitt.
Skatt, deklaration och SAF-LO månadsrapportering 2024

Följer ni reglerna kring avdragsrätt och löneskatt?
Har ni koll på vilka förändringar som skett inom skatt 2023?
Vilka är vanliga fallgropar för arbetsgivare och hur kan ni undvika dem?

Och vad händer kring månadsrapportering av arbetare inom SAF-LO inför 2024?
Vi bjuder även på senaste nytt om FörsäkringsGirots nya systemstöd och användargränssnitt.

I FörsäkringsGirots sista pensionswebbinarium för 2023 har vi fokus på två högaktuella ämnen:

Del 1 där vi avhandlar regler och skatter gällande tjänstepension och försäkring inför årsskiftet och tips inför nästa år.
del 2 byter vi fokus till SAF-LO och sammanfattar 2023 års utveckling från Fora och vad som gäller under 2024 kring rapportering och fakturering av arbetarnas kollektivavtalade försäkringar.

Avslutningsvis berättar vi om FörsäkringsGirots nya systemstöd och användargränssnitt som vi kommer rulla ut under 2024.

Sammanfattat bringar vi klarhet i tre viktiga område där vi just nu upplever högt tryck på frågor från arbetsgivare och våra kunder.

Vi välkomnar återigen skatteexperterna Sten Levin och Sara Sälde från Skeppsbron Skatt för att gå igenom viktiga skattefrågor kopplat till pension och försäkring, och vad som är centralt inför årsskiftet. Det innebär allt ifrån bokslut, skatteberäkningar och koll på detaljer för att undvika fallgropar och vanliga fel.

Därefter ger FörsäkringsGirots egna experter en uppföljning i ämnet månadsrapportering till Fora och vad som ska göras med arbetare inom SAF-LO under 2024. Vi redogör för vad som gäller både utifrån de tekniska och administrativa kraven och vilka förändringar vi nu vet med säkerhet.

Missa inte detta pensionswebbinarium där ni får värdefulla uppdateringar och relevanta tips och trix för att hantera ekonomiska utmaningar kopplat till arbetsgivarens förmåner till de anställda

Sändes: Torsdag 7 dec, kl 10:00-11.00

Talare
Sten Levin – Skatteexpert, Skeppsbron Skatt
Sara Sälde – Skatteexpert, Skeppsbron Skatt
Lars-Ove Larsson – Pensionsexpert, FörsäkringsGirot
Olga Abramkina – Pensionsexpert, FörsäkringsGirot

Moderator
Ulrika Bragg – vd, FörsäkringsGirot


Presentationen från webbinariet