CASE

Hur VR säkerställer att tjänste- pensionen blir rätt för alla anställda

Key Account Manager till FörsäkringsGirot

Är du en långsiktig relationsbyggare med passion för affärsrelationer, affärsutveckling och kundnytta?
Vill du vara med och bidra till FörsäkringsGirots fortsatta framgångar?

Sök tjänsten

Som KAM har du det kommersiella ansvaret för ett antal medelstora till stora kundföretag. Det innefattar bland annat avtalsdialoger, omförhandlingar, samverkansmöten samt merförsäljning av våra tjänster. Vidare ansvarar du för att vi uppfyller våra åtaganden gentemot kunderna och för proaktiva och kundvårdande aktiviteter i syfte att ytterligare öka kundnöjdheten.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst 5 års framgångsrik erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom tjänstepension, ekonomi och lön mot medelstora- till stora företag. Eftersom flera av våra kunder har för oss relevanta funktioner utomlands, behöver du känna dig bekväm med att arbeta på engelska.

Du kommer ha drygt 55 kollegor som Tillsammans driver FörsäkringsGirot mot nya framgångar. Hos oss är det korta beslutsvägar, högt tempo, högt i tak och här har alla möjlighet att påverka och bidra till samtliga delar av verksamheten.

Om oss

FörsäkringsGirot är en av marknadens största aktörer på området pensionsadministration. Vi har fått förtroendet att hjälpa många stora arbetsgivare att säkerställa rätt försäkringsförmåner för sina anställda. Idag har vi över 800 nöjda kunder med drygt 300 000 anställda totalt. Det är vi mycket stolta över, och nu tar vi nästa steg i vår tillväxt! I det arbetet kommer du som Key Account Manager ha en avgörande roll!

Sök ditt nya jobb!

Vi har valt att lägga ut annonsen inför sommarledigheten när du har möjlighet att söka tjänsten i lugn och ro. Under sommaren kommer vi ta oss tid att läsa din ansökan för att sedan höra av oss till dig efter semestrarna.

Har du frågor så kontakta gärna Försäljnings- och Marknadschef Sofia Messinger sofia.messinger@fgirot.se eller 070-735 21 00.

Så söker du

Så söker du

Skicka din ansökan via mejl till nyttjobb@fgirot.se

Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!