CASE

Hur VR säkerställer att tjänste- pensionen blir rätt för alla anställda

KAM till FörsäkringsGirot i Stockholm

Vi som jobbar på FörsäkringsGirot trivs verkligen här. Hos oss vill man jobba för den starka tillsammanskänslan, för att man får ta så mycket ansvar, för att man dagligen får vara med och påverka och för att man ständigt ges möjlighet att utvecklas. Är du dessutom hungrig, kundfokuserad och brinner för att driva in nya affärer? Då tycker vi att du ska läsa vidare.

Sök tjänsten

Om tjänsten

Är du en långsiktig relationsbyggare med passion för affärsrelationer, affärsutveckling och kundnytta?

Vill du vara med och bidra till FörsäkringsGirots fortsatta framgångar?

I rollen som Key Account Manager får du chansen att göra just det – samtidigt som du har ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Som Key Account Manager hos FörsäkringsGirot ansvarar du för att etablera och utveckla starka kundrelationer till beslutsfattare och andra nyckelpersoner hos befintliga kundföretag samt identifiera potentiella nya affärsmöjligheter hos dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en proaktiv och organiserad person, som motiveras av att ansvara för resultat och möjligheten att få jobba på ett företag med stora ambitioner. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och affärsutveckling. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av försäljning inom områdena tjänstepension och förmåner.

Vad kan FörsäkringsGirot erbjuda dig?

På FörsäkringsGirot arbetar du tillsammans med ett 50-tal engagerade kollegor som alla arbetar för visionen att FörsäkringsGirot ska vara arbetsgivarnas naturliga partner för enkel och korrekt pensionsadministration.

FörsäkringsGirot har ett mycket fint pensionserbjudande tillsammans med många andra förmåner för anställda. Trots att de är ett mindre företag erbjuder de en stor trygghet genom stabila ägare SPP, SEB Pension och Försäkring, Länsförsäkringar och Skandia.

Så söker du

I denna rekrytering samarbetar FörsäkringsGirot med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på shaun.ogden@amendo.se

Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!