CASE

Hur VR säkerställer att tjänste- pensionen blir rätt för alla anställda

Frontend utvecklare till FörsäkringsGirot

Vill du arbeta i en miljö där verksamheten är på väg in i en ny spännande och utvecklande fas gällande både teknik och affärsutveckling? Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter samarbete, är proaktiv och professionell? Vill du vara en viktig del av en familjär atmosfär och en prestigelös kultur? Var då med och utveckla FörsäkringsGirots framtida tekniska plattform som säkerställer en av de viktigaste uppgifter en arbetsgivare har, att medarbetarnas pensioner ska bli rätt.

Vi som jobbar på FörsäkringsGirot trivs verkligen här. Hos oss ges ständigt möjlighet till utveckling och att få vara med och påverka.

Sök tjänsten

Din vardag som utvecklare

Du kommer in i en otroligt spännande förändringsfas där vi tar fram en helt ny plattform som ska möta framtidens behov och är FörsäkringsGirots core business.

Med teknik i framkant skapas en plattform för att ge förutsättningar att bedriva och utveckla verksamheten. Målet är att skapa funktionalitet som löpande kan anpassas till marknadens och kundernas behov gällande administration av pension och avtal. Plattformen går live om cirka 1 år och vi satsar på vidareutveckling av våra tjänster en lång tid framöver. I den här rollen kommer du inte att arbeta med den befintliga plattformen.

Som utvecklare kommer du till ett ambitiöst team som består av ett tiotal personer med mycket erfarenhet och vana att jobba med komplexa tekniska utmaningar. Tillsammans ansvarar ni för utveckling, infrastruktur, säkerhet, drift och förvaltning. Vi tror att par-programmering ger bästa resultat, något som våra utvecklare uppskattar. Vi vill att du tillsammans med oss, både utvecklar plattformen och din egen kompetens. Ledarskapet i teamet genomsyras av delaktighet, tydlighet och att varje medarbetares idéer får höras och ta plats.

För att du ska trivas i rollen tror vi du har:

  • Flera års erfarenhet av frontendutveckling med verktyg såsom React, TypeScript och Node.js
  • Kunskap i Java 8+, Spring Framework och Spring Boot
  • Goda kunskaper om JPA/Hibernate
  • Erfarenhet av att arbeta med Git och Maven

Det är meriterande om du har ett eller flera av följande:

Kunskap inom Jira & Confluence, Postgres SQL, Docker, Kubernetes, Azure, Postman, Cypress och/eller Robot Framework.

Din profil

  • Du har en fullstack-profil och trivs med helheten som innebär att både stötta backend och att driva ditt ansvar som frontend. Som backend är det avgörande att du har intresse för, och kompetens i Java
  • Erfarenhet av och nyfiken på den senaste tekniken och goda kunskaper i programmering
  • Erfarenhet från att arbeta i en agil verksamhet
  • Gillar att ha kul på jobbet och ta stort eget ansvar
  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning
  • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs i en miljö där man stöttar varandra, vågar ställa frågor och ta hjälp. Du behöver även ha en utvecklad analytisk problemlösningsförmåga och stimuleras av att lösa komplexa problem tillsammans med andra teammedlemmar. För den här tjänsten så behöver du även kunna driva ditt arbete och leda dina processer självständigt.

FörsäkringsGirot erbjuder

På FörsäkringsGirot erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Här får du jobba med lösningar för pensions- och försäkringsadministration på ett affärsdrivet och marknadsledande företag.
Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor som alla bidrar till bolagets framgång och gör arbetsplatsen till ”The Place to Be”, där vi jobbar och vinner som ett lag.

För oss på FörsäkringsGirot är det viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi har ett mycket bra pensionserbjudande tillsammans med många andra fina förmåner för våra anställda. Vår arbetsplatsfilosofi innebär att du som medarbetare i hög grad själv avgör var du utför ditt arbete bäst, hemma eller på vårt fina kontor mitt i Stockholm.

Så söker du

I denna rekrytering samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult:

Markus Hanna på Markus.hanna@nexergroup.com/ +46 (0)730 31 15 81

eller Nada Elnimr på Nada.elnimr@nexergroup.com/ +46 (0)703 01 56 80

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om FörsäkringsGirot

FörsäkringsGirot har över 800 nöjda kunder. Vi är omkring 50 anställda som hjälper arbetsgivare att ge rätt pension och försäkring till sina anställda.

Med över 20 års erfarenhet i branschen och med starka ägare i ryggen såsom Skandia, SPP, SEB Pension och Försäkring och Länsförsäkringar, står vi stadigt idag och imorgon.

För mer information besök oss gärna på www.fgirot.se eller LinkedIn.