CASE

Hur VR säkerställer att tjänste- pensionen blir rätt för alla anställda

Sales Representative till FörsäkringsGirot

Vi som jobbar på FörsäkringsGirot trivs verkligen här. Hos oss vill man jobba för den starka tillsammanskänslan, för att man får ta så mycket ansvar, för att man dagligen får vara med och påverka och för att man ständigt ges möjlighet att utvecklas. Är du dessutom hungrig, kundfokuserad och brinner för att driva in nya affärer? Då tycker vi att du ska läsa vidare.

Sök tjänsten

Om tjänsten

Nu söker vi en driven och kundfokuserad person som ska axla rollen som Sales Representative. Rollen är en central del i FörsäkringsGirots tillväxtagenda.

Som Sales Representative kommer du att ansvara för nykundsbearbetningen genom att driva prospektering gentemot stora företag inom privat tjänstesektor med en hög grad av proaktivitet och engagemang.

Målet med arbetet är att löpande signera avtal med ett antal nya, externa kunder. I syfte att få prospekts intresserade av FörsäkringsGirots tjänster, kommer du proaktivt planera, genomföra och följa upp riktade aktiviteter. I rollen ingår också ett ansvar för att strategiska partnersamarbeten bidrar till ny affär.

Rollen förväntas aktivt bidra med kundinsikter och kundbehov som kan användas vid utvecklingen av FörsäkringsGirots erbjudanden och tjänster.

I korthet kommer dina ansvarsområden att inkludera, men inte vara begränsade till:

  • Identifiera, bearbeta och konvertera relevanta prospekts genom hela prospekteringsprocessen.
  • Aktivt bearbeta marknaden i syfte att få medverka i offerter och upphandlingar och ta fullt ägarskap för de RFQ och RFP som inkommer till FörsäkringsGirot.
  • Upprätta och genomföra en egen affärsplan utifrån vid var tid gällande KPI: er.
  • Främja samarbetet internt och med FörsäkringsGirots ägare och övriga samarbetspartners.

Din kompetens och ditt förhållningssätt

Relevanta kandidater till rollen som Sales Representative har flerårig erfarenhet av nykundsbearbetning för komplexa tjänster samt har jobbat med tjänsteförsäljning mot stora företag med 500+ anställda.

Vidare är det starkt meriterande med erfarenhet av SaaS-tjänster samt en bakgrund inom försäkringsbranschen. Arbetet ska genomsyras av professionalism, självledarskap, insikter i kundbehov och köpbeteenden inom målgruppen stora företag. Då rollen innefattar avtalsförhandling krävs god förhandlingsvana.

En universitetsexamen inom ekonomi eller andra relevanta områden är önskvärd, tillsammans med grundläggande avtalsrätt och företagsekonomi. IFU-diplom/InsureSec eller motsvarande är även det meriterande. 

Vårt erbjudande

På FörsäkringsGirot arbetar du tillsammans med ett 50-tal engagerade kollegor som alla arbetar för att uppnå missionen att alla anställda i Sverige ska få rätt pension tack vare FörsäkringsGirot.

FörsäkringsGirot är marknadsledande inom sitt område och står inför en spännande framtid med utveckling av nya erbjudanden och tjänster för att möta kundernas behov av försäkrings- och pensionsadministration.

Det finns ett attraktivt förmånserbjudande för anställda och även om FörsäkringsGirot är ett mindre företag i en bransch med många stora företag så finns det en stark trygghet i att ha så finansiellt stabila ägare som SPP, SEB Pension och Försäkring, Länsförsäkringar Fondliv och Skandia.

Vad skiljer FörsäkringsGirot från andra arbetsgivare? Svaret på det och mycket mer kan du läsa om i intervjuer på vår hemsida – Möt några av våra medarbetare.

Så söker du

I denna rekrytering samarbetar FörsäkringsGirot med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Shaun Ogden på Shaun.Ogden@amendo.se eller 072-539 66 05.

Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!