Tillsammans med kunder, partners, ägare och anställda utvecklar vi på FörsäkringsGirot vårt erbjudande proaktivt och professionellt. Med 25 års erfarenhet och drivkraft till ständig förbättring erbjuder vi marknadens bästa pensionsadministration med stort mervärde för våra kunder.

Vårt erbjudande

Många företag upplever att administrationen av anställdas tjänstepensioner är tidskrävande och att det kan vara svårt att göra rätt i varje steg. Arbetsgivaren har ett stort ansvar att säkerställa att de anställda är rätt försäkrade och har rätt pensionsgrundande lön. Att kontrollera detta är svårt och i de företag som FörsäkringsGirot granskat har vi upptäckt att var 5:e anställd varit felförsäkrad. Utan effektivt systemstöd och kvalitetssäkrade processer ökar risken för felaktigheter som kan påverka både företagens pensionskostnader och de anställdas förmåner.

 

Varför FörsäkringsGirot?

Med våra lösningar får ni en effektiv och enkel administration av tjänstepensionen. Oavsett om ni är kollektivavtalsbundna eller inte kan ni vara trygga med att de anställda får rätt pensions- och försäkringsförmåner.

Vi erbjuder en flexibel lösning där ni väljer omfattning utifrån era behov.

FGirot Fullservice – Vi tar hand om er pensions- och försäkringsadministration. Ett tryggt alternativ för er som vill ha en komplett lösning för hela processen.
FGirot Självservice – Tjänster för både HR och ekonomi som kvalitetssäkrar och förenklar er vardag och samtidigt ger er full kontroll över hela processen.
Tjänstepensionsanalys – Vi ger er svar på om tjänstepensionsavtalen följs och om ni gör rätt avsättningar till era anställda.

Om oss

Vi har 25 års erfarenhet och vi är stolta över att ha fler än 800 nöjda kunder med över 250 000 medarbetare där vi säkerställer att tjänstepensionen blir rätt.

Läs mer om hur några av våra kunder arbetar med sina tjänstepensionslösningar och hur vi samverkar för att det ska vara lätt att göra rätt!


FGirot Fullservice next

Vi tar hand om er pensions- och försäkringsadministration. Ett tryggt alternativ för er som vill ha en komplett lösning för hela processen.

FGirot Självservicenext

Verktyg och tjänster för både HR och ekonomi som kvalitetssäkrar och förenklar er vardag och samtidigt ger er full kontroll över hela processen.

Pensionsanalysnext

Avstämning och kontroll av korrekt pensionsavsättning.

Tilläggstjänsternext

När era behov förändras kan ni enkelt lägga till fler tjänster. På så sätt har ni alltid en lösning som passar just er.

Konsulttjänsternext

Vi har under de senaste 20 åren erbjudit våra kunder spetskompetens inom pensions- och försäkringsadministrativa frågor.