Webbinarium

– Hantera dina anställdas pensioner på bästa sätt!


16 februari, kl 10:00-11.00Missade du livesändningen eller vill du kolla igen? Här har vi gjort en inspelning av webbinariet som du kan se när du vill.

Pensionswebbinarium tillsammans med FörsäkringsGirot

Välkommen till ett nytt år med nya möjligheter att förbättra hanteringen av dina anställdas tjänstepensioner.

Den 16 februari bjuder vi in till ett kostnadsfritt pensionswebbinarium där vi som samarbetspartner ger dig värdefulla tips på hur du hanterar dina anställdas tjänstepensioner på bästa sätt. Visste du att tjänstepensionen är den tredje största kostnaden efter lön och kontorshyra för Sveriges arbetsgivare? Trots den stora avsättningen kommunicerar vi inte det till våra anställda i så stor utsträckning. Vi ger dig tips på hur du kan kommunicera värdet av tjänstepensionen – synliggör den idag!

Ny design med bättre överblick och kontroll – under våren lanserar vi nya Förändringsrapporteringen. Ett nytt och uppdaterat gränssnitt som ska förbättra och underlätta för dig när du rapporterar dina anställdas tjänstepensioner. Vi guidar dig genom denna förbättring samtidigt som du får tips och trix i COINS och Mitt FGiro. Tillsammans med Ellinor Helzel som är utbildningsansvarig på FörsäkringsGirot kan du ställa dina frågor under webbinariets gång.

Mer på temat nytt hos oss får du genom att träffa bland annat vår IT-chef som berättar om det nya IT-systemet, vår Affärsutvecklingschef som beskriver mer om våra tjänster som du kanske inte visste idag. Vi ser fram emot en spännande vår med intressanta aktiviteter tillsammans med dig och du kommer få en förhandsvisning om vad som finns att vänta. Detta vill du inte missa – ta chansen att ställa dina frågor kopplat till pension och försäkring!


Film från webbinarietHär kan du hämta presentationen från dagen!


Film – Nya förändringsrapporteringenHur ser premiesammanställningen per individ ut? Här kan du se ett exempel!