Här får du träffa några av oss som jobbar på FörsäkringsGirot!

Möt Jenny Akinay [akinaij] en driven finansbrud med fokus på ledarskap och processutveckling

Jenny Chef

Jenny är ny chef på FörsäkringsGirots Pensionsservice. Hon kommer senast från Nordea Finans som processägare för ett globalt projekt. Dessförinnan jobbade hon som chef över kundservice och även där med stort fokus på att kartlägga och effektivisera arbetssätt och processer.

”Processer är viktigt när det kommer till att skapa ett harmoniserat arbetssätt, gränssnittet mellan till exempel avdelningar och framför allt inom de områden med mycket administration”

Förutom processer så brinner Jenny för själva ledarskapet och att få utveckla människor.

”En ledares största uppgift är att få sina medarbetare att växa och utvecklas. Växer medarbetarna, så växer företaget. Jag jobbar alltid med en utvecklingsplan där man hittar potentialen för varje individ. Att man är coachande, ett moraliskt stöd och bollplank och att man driver de frågor som gör teamet gott utifrån den verksamhetsplan som råder”.

Läs mer...

Berätta lite om dig själv?

Jag bor i Åkersberga med min golfspelande man och lite buffliga men kärleksfulla Leo, en American Bully. Jag har två utflugna barn. Vi tycker om att resa och gärna till värmen. Min pappa är från Turkiet därav mitt lite annorlunda efternamn. Vi äter gärna god mat och tar långa promenader i skogen och på golfbanan. Förut spelade Jenny en del golf, men hon är alldeles för rastlös och det tar för mycket tid så nu följer hon och Leo mest med som experthjälp och sällskap.

Vad kommer du att fokusera mest på i din nya roll här på FörsäkringsGirot?

I min förra roll saknade jag verkligen ledarskapet, att ha möjlighet att påverka och att få jobba med människor. Så i ett första skede är det förstås att lära känna medarbetarna och verksamheten. Sen vill jag se över FörsäkringsGirots  processer och försöka hitta bra arbetssätt. Se över vad vi kan automatisera och robotisera. Titta på vilka områden som går att utveckla och effektivisera. Och i samband med det, se över vilka kompetenser som behövs och göra utvecklingsplaner utifrån det behovet.

Men som sagt, mitt fokus nu är att lära känna alla medarbetare och jag ser verkligen fram emot det. Jag fick ett så varmt och härligt välkomnade så mitt första intryck av FörsäkringsGirot är verkligen över förväntan.

Nu är det inte långt kvar till jul, hur brukar du fira?

Jag firar med familj, släkt och och en massa hundar. Vi börjar bli så många att det nästan bli lite svårt att få plats, men det är mysigt. Vi kör knytis, tittar på Kalle Anka och doppar i grytan.

Varmt välkommen hem till oss Jenny, vi är så glada för att just du är här!

 

Magnus Trönsdal, Välkommen hem till oss!


Hej Magnus, berätta lite om dig själv?

Jag är 43 år och bor i Göteborg med min familj. Har en pappa med rötter i Norge och en mamma från Indien vilket ingen riktigt vill tro på men så är det. Min fru har för övrigt förslag på att vi ska börja med Bollywood-dans till hösten men det är lite utanför min comfortzone.

Jag har ett stort idrottsintresse och man skulle nog kunna kalla mig för fotbollsnörd. På helgerna kan man även se mig på en SUP bräda och ibland blir det Padel tennis.

Läs mer...

Jag kommer senast från Max Matthiessen och innan dess jobbade jag på Skandia. Har jobbat som rådgivare inom pension och försäkring i 15 år och tycker det har varit en väldigt rolig tid. Det är framförallt möten med människor som alltid har varit min drivkraft. Processen att lyssna på vad kunden har för behov och önskemål för att sedan försöka hitta en lösning är något som jag gillar. Det är något som jag ser fram emot att få fortsätta göra i min nya roll.

Vad ser du mest fram emot här på FörsäkringsGirot?

Jag ser fram emot att träffa kunderna som Försäkringsgirot
har i Västsverige. Det ska bli kul att jobba med en produkt som har ett värde
både för företaget och anställda Jag har sett så många företag där anställda är felförsäkrade, att säkerställa pensionslöften innebär stor kundnytta både för företaget och den anställda.

Jag hoppas även kunna använda mitt nätverk med rådgivare på
försäkringsbolag och mäklarfirmor genom samarbeten. Många rådgivare känner till oss men vet inte vilka tjänster som erbjuds och jag hoppas och tror vi skulle kunna skapa värdefulla samarbeten mellan rådgivarna, FörsäkringsGirot och kundföretagen.

I övrigt har jag fått en positiv bild av FörsäkringsGirot,
ett mindre bolag där man uppmuntras att driva förändring och har många bra kollegor så det finns mycket som gör att jag ser fram emot med att köra igång.

Vi är så glada över att du blir en del av vårt gäng på FörsäkringsGirot, varmt välkommen hem till oss!

 

Kontakta oss

Möt några av oss

Här får du träffa några av oss som jobbar på FörsäkringsGirot!