Är du intresserad av att arbeta på FörsäkringsGirot?

Att förenkla är vår drivkraft

Vi är 65 kompetenta och engagerade personer som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. FörsäkringsGirot erbjuder arbetsgivare tjänster och lösningar som stöttar dem i hanteringen av de anställdas pensioner och försäkringar. Som marknadsledande i branschen står vi inför en spännande utveckling där vi ytterligare skall expandera vår affär mot arbetsgivarna samtidigt som vi öppnar upp för nya lösningar mot försäkrings- och pensionsbranschen. Om det inte finns några utannonserade tjänster är du välkommen med en intresseanmälan.

Skicka in din intresseanmälan med cv, personligt brev och kontaktuppgifter till
info@fgirot.se

Vi söker förstärkning till vår avdelning Fakturaservice – är du vår blivande handläggare?

Är du en noggrann och snabbtänkt person som har lätt att ta instruktioner? Ser du dig själv i en snabbrörlig och föränderlig miljö? Vi behöver förstärkning under tuffa perioder och söker dig som studerar och vill ha en utmaning bredvid studierna.  

Att förenkla är vår drivkraft

Vi är idag 65 kompetenta och engagerade personer som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. FörsäkringsGirot erbjuder arbetsgivare tjänster och lösningar som stöttar dem i hanteringen av de anställdas pensioner och försäkringar. Kärnan i FörsäkringsGirots verksamhet är det egenutvecklade systemet COINS. Systemet hanterar de anställdas tjänstepensioner och allt går att följa upp på individnivå. FörsäkringsGirot säkerställer rätt pensionsgrundande inkomst, identifiering av förändringar och rapportering till försäkringsbolagen och övriga aktörer.

Som marknadsledande i branschen står vi inför en spännande utveckling där vi ytterligare skall expandera vår affär mot arbetsgivarna samtidigt som vi öppnar upp för nya lösningar mot försäkrings- och pensionsbranschen. Under perioder behöver vi förstärkning inom vår avdelning Fakturaservice där vi söker en flexibel handläggare som kan rycka in.

Vi sitter i lokaler i Stockholms city och har nära till allt. Vårt kontor är inspirerat av ett modernt vardagsrum och vi vill att alla som besöker oss ska känna sig som hemma – för det gör vi som jobbar här! Uppdraget är en timanställning och behovet för tillfället är cirka 10 timmar i veckan mellan den 12:e-26:e varje månad. Vi tror att du studerar till ekonom eller jurist och söker ett arbete vid sidan av studierna.

Du kommer att ingå i vårt team för Fakturaservice där din roll är mycket viktig för att vi ska kunna hålla en hög servicenivå mot våra kunder. På FörsäkringsGirot är vi hjälpsamma och är stolta över att vi värdesätter samarbete så högt att ”tillsammans” är ett av våra ledord.

Vi söker dig som

  • Är en noggrann person som drivs av att arbeta administrativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av reskontra, fakturahantering och/eller fakturaflöden men detta är inget krav.
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och är van vid att arbeta med datorer och system.
  • Du har lätt för att ta instruktioner, är snabb på tangenterna och van att arbeta med Excel.
  • Är en driven, lättlärd och nyfiken person som gärna arbetar i team. Du är ansvarfull och punktlig och ser värdet av att arbeta med tjänstepensioner.

Vi tror att du är en person som är serviceinriktad och gör det där ”lilla extra” för att våra kunder ska få en bra upplevelse och fortsatt vilja jobba tillsammans med oss. Du är affärsmässig, ansvarstagande och orädd för att axla nya ansvar och utmaningar. Du är en problemlösare som är noggrann och tänker logiskt.

Hos oss får du

En möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta, engagerade och motiverade kollegor. En flexibel arbetsmiljö och en företagskultur där alla bidrar och är hjälpsamma mot varandra. Vi är inne i ett spännande skede och ska utveckla vår affär och du har möjlighet att vara en del av det.

Läs om varför Tim valt att jobba i vår kundservice

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till Caroline Seblad, caroline.seblad@fgirot.se som är rekryterande chef. Märk ansökan med ”fakturaservice” i ämnesraden. Vi går igenom ansökningar löpande och sista dagen för att söka tjänsten är den 15 februari 2019.