Är du intresserad av att arbeta på FörsäkringsGirot?

Att förenkla är vår drivkraft

Vi är 65 kompetenta och engagerade personer som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. FörsäkringsGirot erbjuder arbetsgivare tjänster och lösningar som stöttar dem i hanteringen av de anställdas pensioner och försäkringar. Som marknadsledande i branschen står vi inför en spännande utveckling där vi ytterligare skall expandera vår affär mot arbetsgivarna samtidigt som vi öppnar upp för nya lösningar mot försäkrings- och pensionsbranschen. Om det inte finns några utannonserade tjänster är du välkommen med en intresseanmälan.

Skicka in din intresseanmälan med cv, personligt brev och kontaktuppgifter till
info@fgirot.se

First line support/administratör till utvecklande tjänst i Stockholm city

Är du en utpräglad administratör som kombinerar noggrannhet med en god och hög servicenivå? Ser du dig själv i en snabbrörlig och föränderlig miljö? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Att förenkla är vår drivkraft

Vi är idag 65 kompetenta och engagerade personer som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. FörsäkringsGirot erbjuder arbetsgivare tjänster och lösningar som stöttar dem i hanteringen av de anställdas pensioner och försäkringar. Kärnan i FörsäkringsGirots verksamhet är det egenutvecklade systemet COINS. Systemet hanterar de anställdas tjänstepensioner och allt går att följa upp på individnivå. FörsäkringsGirot säkerställer rätt pensionsgrundande inkomst, identifiering av förändringar och rapportering till försäkringsbolagen och övriga aktörer.

Som marknadsledande i branschen står vi inför en spännande utveckling där vi ytterligare skall expandera vår affär mot arbetsgivarna samtidigt som vi öppnar upp för nya lösningar mot försäkrings- och pensionsbranschen. Nu söker vi en person till vårt kundserviceteam som ska arbeta nära våra kunder med fokus på kundärenden som är kopplat till försäkringsadministration och pensioner med mera.  Du agerar spindel i nätet och är länken mellan våra kunder och vårt backoffice-team.

Vi sitter i lokaler i Stockholms city och har nära till allt. Vårt kontor är inspirerat av ett modernt vardagsrum och vi vill att alla som besöker oss ska känna sig som hemma – för det gör vi som jobbar här! Uppdraget är inledningsvis på sex månader, och för rätt person finns mycket god chans att bli en långsiktig del av oss.

Du kommer att få en utbildning i COINS och FörsäkringsGirots övriga tjänster och produkter. Hos oss har rätt person många alternativa karriärvägar inom företaget och längden på anställningen hos våra medarbetare är ett kvitto på att vi är en attraktiv arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter.

Läs mer...

Vi söker dig som

  • Är serviceinriktad och drivs av att lösa kunders problem och utmaningar. Det är meriterande om du arbetat med kund- och systemsupport tidigare.
  • Är en noggrann person som drivs av att arbeta administrativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete men detta är inget krav.
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, och är van vid att arbeta med datorer och system.
  • Är en driven, lättlärd och nyfiken person som har skinn på näsan och har god kommunikativ förmåga samt ett trevligt bemötande gentemot kunderna.

Vi tror att du är en person som är serviceinriktad och gör det där ”lilla extra” för att våra kunder ska få en bra upplevelse och fortsatt vilja jobba tillsammans med oss. Du är affärsmässig, ansvarstagande och orädd för att axla nya ansvar och utmaningar. Du är en problemlösare som är noggrann och tänker logiskt.

Hos oss får du

En möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta, engagerade och motiverade kollegor. En flexibel arbetsmiljö och en företagskultur där alla bidrar och är hjälpsamma mot varandra. Vi är inne i ett spännande skede och ska utveckla vår affär och du har möjlighet att vara en del av det.

Läs om varför Tim valt att jobba i vår kundservice

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till info@fgirot.se och märk den med kundservice i ämnesraden.