Vi erbjuder support på flera olika sätt – men alltid på era villkor. Välj det som passar dig och ditt företag.

Starthjälp

Det vanligaste sättet att börja med våra tjänster är att vi utformar ett startprojekt som vi driver, men du kan också välja att göra större delen av jobbet själv. Om du väljer att överlåta allt till oss får du en dedikerad projektledare, en tidsplan och ett team av konsulter med erfarenhet från liknande projekt som hjälper till med att komma igång.

Kundsupport

Har du en fråga? Ställ den till oss. Vi kan assistera i små som stora frågor. Du väljer själv vilken typ av support du vill ha – löpande eller mer sporadisk.

Konsulter

Alla våra konsulter har lång erfarenhet och specialistkompetens inom ett eller flera områden som ekonomi, HR, lön, försäkring, administrativa processer och IT. Vi kan hjälpa dig och ditt företag att lösa enskilda uppgifter eller att ta ett helhetsgrepp för att vidareutveckla och effektivisera trånga sektorer.

Utbildning

Med våra populära utbildningar lär du dig att till fullo dra nytta av våra system och tjänster. Efter en övergripande grundutbildning kan du bygga på med fördjupande kurser inom HR, lön, försäkring- och ekonomifunktioner. Utbildningarna hålls ofta hos oss men kan även genomföras på plats hos er.