Vi tar hand om er pensions- och försäkringsadministration. Ett tryggt alternativ för er som vill ha en komplett lösning för hela processen.

FGirot Fullservice

De flesta företag upplever att administrationen av de anställdas tjänstepensioner är tidskrävande. Den manuella hanteringen ökar risken för felaktigheter som kan påverka både företagens pensionskostnader och de anställdas förmåner. För kvalitet och effektivitet i de administrativa processerna krävs hög kunskapsnivå och bra systemstöd.

Med vårt Fullserviceerbjudande tar vi hand om hela den administrativa processen. Vi säkerställer rätt pensionsgrundande lön, identifierar och åtgärdar avvikelser och genomför korrekt rapportering till försäkringsbolagen och övriga aktörer. Vi tar hand om hela ert fakturaflöde, utför betalning och levererar bokföring och skatteunderlag. Låter det intressant? Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer.

Kundcase

Så arbetar Arriva med att säkerställa att tjänstepensionen blir rätt för alla anställda – läs hela intervjun här!

Produktblad - FGirot Fullservice

Vill du veta mer om vårt fullserviceerbjudande? Fyll i din e-post nedan så skickar vi en länk där du laddar ned produktbladet.

Email *

Andra erbjudanden

Läs mer om FGirot Självservice – tjänster för både HR och ekonomi som kvalitetssäkrar och förenklar er vardag och samtidigt ger er full kontroll över hela processen.

Kontakta oss

FGirot Fullservice
* Den här är viktig!