Verktyg och tjänster för både HR och ekonomi som kvalitetssäkrar och förenklar er vardag och samtidigt ger er full kontroll över hela processen.

COINS Premium

Många företag upplever att administrationen av anställdas tjänstepensioner är tidskrävande och att det kan vara svårt att göra rätt i varje steg. Utan effektivt systemstöd och kvalitetssäkrade processer ökar risken för felaktigheter som kan påverka både företagens pensionskostnader och de anställdas förmåner.

Med vårt erbjudande COINS Premium får ni tillgång till FörsäkringsGirots administrativa system – COINS. Systemet hanterar de anställdas tjänstepensioner och allt går att följa upp på individnivå. Vi säkerställer rätt pensionsgrundande inkomst, identifiering av förändringar och rapportering till försäkringsbolagen och övriga aktörer. Vi tar även hand om hela ert fakturaflöde, utför betalning samt levererar en bokföringsfil och korrekta skatteunderlag. Vill du veta vad som ingår i COINS Premium? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kundcase

Hållbara tjänstepensioner för alla anställda – läs hur Jeanette Andersson , HR Coordinator Pension & Benefits på E.ON arbetar för att ge E.ONs anställda en tjänstepensionslösning som är modern, transparent och ger E.ON full kontroll på hela processen. Läs hela kundcaset här!

Kontakta oss

COINS Premium
* Den här är viktig!